Zonder Poeha
Yoga en TRE

 

Yoga en TRE zonder Poeha

Zonder poeha: voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk!

Je kunt je via de mail aanmelden voor TRE introducties en begeleidingssessies.
TRE Groepslessen zijn er weer op 30 april en 2 mei 2024.

De yogalessen zitten helaas tot december 2023 al vol. Als je wil kan ik je op een wachtlijst plaatsen. Dit zal dan zijn voor de lessen die starten vanaf 18 maart 2024.
Geef je naam en voorkeur voor lesdag/tijd dan even aan.

Dit najaar ook weer Stembevrijding in de studio (4 avonden), gegeven door Brigitte Ubachs!

Hoop je te zien in de studio !
Critical Alignment Yoga

Critical Alignment Yoga (CAY), van Gert van Leeuwen. Ik kan je er veel over vertellen, maar een keer meedoen en ervaren is beter. Inmiddels zijn mijn lessen doorontwikkeld, ook met inzichten uit andere methodieken. Neem contact met me op als je interesse of vragen hebt, of als je je wil aanmelden voor (minimaal) 2 proeflessen. 
Tot december 2023 zitten alle reguliere lessen helaas al vol. Daarna is de studio een tijdje dicht; half maart 2024 starten de lessen weer. Geef je voorkeur voor een lestijd aan en ik plaats je op de wachtlijst. 


TRE voor iedereen

TRE® : Tension and Trauma Releasing Exercises
TRE staat voluit voor 'Tension and Trauma Releasing Exercises', vrij vertaald ook wel 'spanning ontladende oefeningen'. TRE is een zelfhulpmethodiek om dagelijkse en ook diepe (chronische) spanning en stress los te laten. Neem contact op voor meer informatie of om een 1-op-1 sessie te plannen. Je kunt je eigen TRE beoefening ook verdiepen door deel te nemen aan groepslessen. Lees meer over TRE, introductiesessie, coaching en opleiding.
In het najaar staan er diverse TRE Groepslessen gepland.


Ontspannen kun je hier leren !


Yoga studio Bokhoven


De ruimte in beeld

Bekijk hier hoe de studio van Yoga zonder Poeha er uit ziet en krijg een sfeerimpressie.


Ruimte bekijken
Lesrooster yogalessen

Alle yogalessen van Yoga zonder Poeha op een rijtje. Wil je een les inhalen, stuur me dan een mailtje en geef de lesdag en lestijd van je voorkeur aan.

Lesrooster inzien

Contact & Adres

Bokhoven is een klein en pittoresk dorpje vlakbij Den Bosch. Makkelijk bereikbaar met fiets en auto vanuit Den Bosch en dorpjes in de buurt. 

Contact & Adres